*teman setia*

Sunday, 1 July 2012

Assalamuailaikum...

Setelah 7minggu memasuki dunia short sem,akhirnya hari ni(1Julai 2012) final paper..yeaaahhh..satu paper jew pun.sejam jew aku jawab.pendidikan islam la katakan....agak suka di hati..kerana...sem 5 aku akan tinggal kat umah..untuk praktikal pulak.xpyah la ary khamis kene naik bas sebab nak blik rumah...tapi,masalah nya aku terpaksa tunggu 2 hari lagi baru balik umah...waaaaaa..:(xde orang nak datang ambik..mak,ayah,family semua pergi kedah.aku jew xdapat join..sedey sgat2..alangkah bahagianya aku bersama mereka..tapi mencari ilmu itu penting.xdapat pergi kali ni,lain kali ada lah rezeki bley pergi kedah tu..





semoga result baik2 saja..walaupun satu paper tapi sangat penting bagi aku..


#adios.

Thursday, 14 June 2012

Bawal VS Hawa

ASSALAMUALAIKUM..

Di sebabkan terlalu bosan jd aku tulis la post ni...tentang....
TUDUNG BAWAL VS TUDUNG HAWA

ape itu tudung bawal dan ape itu tudung hawa...jom..jom..tgok gambar kat bawah ni..(contoh je k)




Tudung hawa

Wednesday, 13 June 2012

assalamualaikum...
elloww and ellow.....

wahhh...da penuh semak kt blog aku ni..da lame da tak bersihkan...masa yang ada tidak b'ksempatan untuk aku bersihkan blog ni..hahaha...ingatkan short sem masa untuk bersuka ria..al maklumlah satu subjek jew...pegajian islam jew..tapi ape yg di bayang kan jauh dari sangkaan..rupa2 nya..masa tdo aku pun tak ckup..sibuk..mencari litar2 yg patut untuk final projek..sampaikan terlalu stress aku pengsan kat kafe...makk aiiihhh..nasib baik tak ramai org.tp malu la jgak,jtuh dpan org..di sebabkan pengsan masa tu,muka aku terkena simen kat bahagian jual air..sampai skrg ade lg kesan kat mulut aku ni.bila nak ok pun aku tak pasti..

so,kesimpulan nya...Jangan STRESS + TAK MAKAN =KESAKITAN

ape2 pun yg kte fikirkan,jgan biarkan perut kita x terisi..kesian perut kelaparan..

last...nyte:)

Sunday, 6 May 2012

sape aku minat

hottest to you:)

ellow...

da lame x updte blog..rinduu,..tp mals..weee....:)
nk kte bz x la...tp lau layan 2PM xde bz plak...
sjak dua mejak ni da jd hottest 2PM ah plak...
sume b'kenan...
junho..taec...junsu...nickchun..chasung..wyoong..waaaa....nk nangis tgok dyorg..ensem sgat la..
da la suara best..menari pun power...ala...ckup pakej la..pling aku suke,perangai dyorg gler sgt2...
xla cover2 dpan kamera...cool jew...sume lagu aku download..pantang ade new show,msti cari..nk tgok la katekan...sbb nk final jew aku kurangkan ckit tgok 2PM...xbley la nk tggal stdy..nk release otak ckit2 xpela..hehehe....kawan2 aku ade jgak ckap group a la...b la...lg best dri 2PM....opppssss...sorry!!!!
aku "2PM HOTTEST"..bkan xnak minat group laen..tp hati aku ni memang da melekat kat 2PM..ha3...

hanye 2PM dihati~

Wednesday, 8 February 2012

my heart

No matter how hard i try to forget

no matter how many new people i meet

why do i keep thinking of only you when i turn around

i don't want to do this anymore.

 I want to stop.

 No matter how many times i try and try to stop myself

it's no use. My heart is broken. 

Why??

Monday, 6 February 2012

I'm wif u

I'll be back you'll 

you will find me standing here with u

that's when i'll be back again for u

there's no way anyone can ever love u the way that i do

What do i do if you’re like this all of a sudden, what the hell am i supposed to do

how can you be like this, i believed you when you said you would love me forever

you promised me, we would never change, we were definitely meant to be

we were definitely meant for each other. That’s what you said